Servicii curatare canapele la domiciliu

5 pete pe care le putem scoate de pe canapea


In sufrageria noastra, canapeaua reprezinta punctul central, spre care se indreapta imediat privirea oricui intra in incapere. Iata de ce canapeaua nu trebuie sa impresioneze doar din punct de vedere al culorii, designului, formei, ci si prin curatenie si intretinere corecta.
Din pacate, mai ales daca avem si copii, de multe ori ne confruntam cu situatii in care pe canapea am scapat diverse lucruri, iar urmarea nefericita este aparitia unor pete pe care ne chinuim sa le indepartam cat mai repede. Iata care sunt 5 pete des intalnite pe o canapea si cum pot fi scoase acestea.

Sucul. Se sterge excesul cu servetele din hartie, apoi se aplica o solutie de curatat sau un amestec eficient format dintr-o o lingurita de detergent, o lingurita de otet alb, puse intr-un sfert de pahar de apa, sau dintr-un dintr-un sfert de cana de bicarbonat de sodiu si doua cani de apa foarte rece.Sterge pata fara a freca, pentru a nu deteriora tesatura, mai mult prin presare si miscari usoare, circulare.

Cafeaua. Petele de cafea se scot relativ usor daca le stergem imediat cu un detergent potrivit. Daca petele sunt mai vechi, solutia ar fi un amestecformat din jumatate cana apa minerala cu jumatate cana otet, cu care se sterge bine pata, cu ajutorul unei carpe. Se sterge apoi cu detergent pentru a indeparta mirosul de otet.

Vinul. Petele de vin rosu se scot usor daca se pune peste ele un pic de vin alb, se lasa sa se intrepatrunda, apoi se sterge totul cu o carpa inmuiata intr-un detergent de scos pete. O alta solutie ar fi stergerea petei cu zeama de lamaie sau cu sare de lamaie pusa in apa.

Guma. Pentru a indeparta guma din tesatura canapelei, cel mai important lucru care trebuie facut este inghetarea acesteia, punand peste ea cuburi cu gheata. Cu cat guma este mai bine inghetata si deci mai solidificata, cu atat se va putea scoate mai usor, cu ajutorul unui obiect ascutit.

Plastilina.Bucatele de plastilina lipite intre cutele tesaturii se scot cu ajutorul unei bucati mai mari de plastilina presata peste bucatile mai mici, care vor adera la ea, iesind astfel din tesatura. O alta metoda ar fi o carpa inmuiata in apa fierbinte, stoarsa bine si lasata peste plastilina de pe covor pentru 20-30 de minute. Aburul va inmuia plastilina intarita si apoi va fi mult mai usor de scos.

Tu cu ce pete dificile te-ai confruntat pana acum?


Articole pentru curatare canapele

de ce sa curatam canapeaua periodic, cum sa cureti mai usor o canapea, cum sa ai mereu o canapea impecabil de curata, curatarea petelor dificile din canapea, cum sa cureti o canapea de pete, cum se curata o canapea din material textil,

Alege servicii profesionale de curatat saltele si curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.
 
Servicii :
|
|
|
|
|
 
|
|
|
|
|
Suntem specializati in servicii profesionale de curatare saltele si curatare mocheta la cel mai bun pret din Bucuresti. Serviciile noastre de curatat saltele si curatare canapele sau mocheta sunt prestate la domiciliu clientului astfel incat totul se desfasoara rapid, comod si ieftin. Curatarea saltelei, canapelei sau mocheta este o activitate importanta din viata ta si de aceea nu trebuie neglijata. Alte servicii prestate - decarbonizare motor, dezinsectie Bucuresti
Copyright @ 2014 curat pe loc.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap