Acarienii din saltele si canapele

Ce sunt acarienii din saltele si cum scapam de ei


Oricât de mult am încerca să ne protejăm de microbi sau bacterii, vom fi întotdeauna expuși chiar fără să realizăm. O locuință curată înseamnă, într-adevăr, mai multă siguranță în ceea ce privește sănătatea noastră și pe cea a familiei. Însă există obiecte pe care nu le întreținem corespunzător, ele devenind un mediu dăunător.

Un element din propria locuință care poate deveni cuibul perfect al acarienilor este chiar salteaua pe care dormim. Fiind utilizată zilnic, intră în contact cu pielea sau cu hainele noastre, mod în care acești dăunători își fac apariția.

Deși am putea crede că aspirarea săptămânală a saltelei va ține acarienii deoparte, lucrurile nu stau astfel. Acești dăunători se impregnează în profunzimea saltelei și nu dispar la o simplă aspirare sau scuturare a saltelei de pat.

Desigur, acest lucru nu înseamnă că trebuie să schimbăm foarte des salteaua, ci doar să o întreținem corespunzător. Pentru că aspiratoarele clasice nu sunt concepute astfel încât să curețe în profunzime, este necesară o curățare profesională a saltelei.

acarienii din saltea

Într-adevăr, este posibil ca ideea nu să nu vă surâdă dacă vă gândiți la modul de a o transporta până la o curățătorie specifică, dimensiunile ei fiind unele largi, astfel că nu poate fi transportată cu orice tip de autoturism. De asemenea, nu este indicat să o curățați folosind detergenți din comerț și perii deoarece riscați să extindeți bacteriile, fără a le elimina.

Însă acum aveți soluția – serviciile de curățat saltele la domiciliu. Dacă vă doriți să eliminați acarienii din saltea, veți reuși cu ajutorul specialiștilor. Aceștia folosesc un aspirator de ultimă generație, care produce vibrații puternice, prevăzut cu un tambur tip perie rotativă, astfel că salteaua va fi atât aspirată, cât și periată, deci vor fi îndepărtați atât acarienii din saltea, cât și cei de la suprafață.

Fiind un aspirator destinat exclusiv îndepărtării dăunătorilor, nu putem garanta eliminarea petelor existente pe saltea, însă veți avea garanția unui mediu sănătos, prielnic, în care să vă odihniți în siguranță.


Articole legate de acarieni

cum sa scapi de acarieni, acarienii din saltea

Alege servicii profesionale de curatat saltele si curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.
Servicii :
|
|
|
|
|
 
|
|
|
|
|
Curatare canapele - curatare saltele - curatare tapiterie auto - decarbonizare motoare - dezinsectie Bucuresti. Servicii prestate la domiciliu in Bucuresti.
Copyright @ 2014 curat pe loc.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap