Servicii curatare mocheta

Cele mai eficiente metode de curatare a mochetei


Mochetele sunt covoare foarte frecvent utilizate, atat in locuintele personale, cat si in institutii publice, gratie texturii lor practice. Totodata, avand in vedere ca sunt amplasate in locuri in care se pot usor mudari, ca holuri, bucatarii, terase, etc, ele necesita o atentie aparte in ceea ce priveste intretinerea. Iata cateva metode de a pastra mochetele curate:

1.Aspirati frecvent. O metoda buna de a intretine mochetele curate este sa le aspirati frecvent, de cel putin doua ori pe saptamana. Acest lucru va impiedica depunerea prafului si a murdariei sa se depuna in fibrele mochetei. Dupa ce aspirati, puteti folosi si un detergent pudra special pe care il lasati sa actioneze in jur de treizeci de minute. Apoi, este necesar sa aspirati mocheta din nou.

2.Tratati petele. Diferitele pete care pot aparea pe mocheta trebuie indepartate la timp intrucat dupa o perioada curatarea lor va deveni dificila sau chiar imposibila. Petele pot fi indepartate utilizand diverse solutii, in functie de natural lor. Spre exemplu, petele de grasime pot fi scoase folosind un amestec de apa si detergent de vase pe care il pulverizati peste pata. Dupa cateva minute de actionare, curatati cu un prosop curat. O soluție la indemana de pete este crema de ras care s-a dovedit a fi eficienat pentru aproape toate tipurile de pete.

3. Aplicati metode ecologice. Pana sa recurgeti la produse din comert care se pot dovedi nocive pentru sanatate, incercati variante naturale. Spre exemplu, oțetul este cunoscut pentru calitatea de a indeparta mirosurile neplacute, dar si pentru revitalizarea culorilor covoarelor. O solutie obtinuta dintr-un amestec de apa si bicarbonat de sodiu va face adevarate minuni cu petele de pe mocheta.

4. Curatati parul de animale. O metoda eficienta de indepartare a parului animalelor de companie este sa pulverizati balsam de rufe diluat peste mocheta si apoi sa indepartati parul cu ajutorul unui prosop uscat.
Iar daca doriti rezultate rapide cu fara a investi efort si timp, puteti cere ajutorul unei firme specializate in curatarea mochetei.


Articole pentru curatare mocheta

alegeti sa traiti sanatos - curatarea mochetelor, mocheta curata fara efort, cum sa mentii curata si ingrijita mocheta, curatarea eficienta e mochetei, metode de curatare a mochetei, pete des intalnite de pe mocheta, modalitati de curatare a covoarelor si mochetelor, cele mai eficiente metode de curatare a mochetei, metode rapide pentru a curata mocheta, ce trebuie sa stii inainte de a cureta mocheta, ce trebuie sa eviti atunci cand cureti o mocheta

Alege servicii profesionale de curatat saltele si curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.
 
Servicii :
|
|
|
|
|
 
|
|
|
|
|
Curatare canapele - curatare saltele - curatare tapiterie auto - decarbonizare motoare - dezinsectie Bucuresti. Servicii prestate la domiciliu in Bucuresti.
Copyright @ 2014 curat pe loc.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap