Servicii curatare canapele la domiciliu

Metode prin care poti avea mereu canapeaua impecabila


Dupa ce achizitionam o canapea, ne bucuram de starea in care se afla – curata si frumoasa. In timp, insa, ea poate sa isi schimbe aspectul, din cauza eventualelor depuneri de praf sau a petelor de diferite tipuri. Cu totii ne dorim sa avem o canapea curata, iar pentru acest lucru e necesar sa acordam atentia si timpul necesar ingrijirii ei. In plus, e nevoie sa cunoastem cateva recomandari in aceasta privinta:

  1. Incepeti curatarea canapelei prin aspirarea ei. Praful sau parul de animale trebuie indepartate mai inainte de a incepe curatarea efectiva a canapelei. Pentru aceasta, este necesar sa folositi un aspirator, dar si o perie care vor fi utile pentru curatarea materiilor solide depuse pe canapea.
  2. Stergeti de praf suprafetele din lemn, metal sau plastic. Multe canapele prezinta diferite accesorii din lemn sau alte materiale dure pe care trebuie sa le curatam de praf si alte depuneri. In functie de material, veti folosi solutia de curatat potrivita.
  3. Identificati tipul de material din care e confectionata canapeaua. Canapelele au, in general, etichete pe care este trecut tipul de material, dar si recomandari in privinta intretinerii. O astfel de eticheta va va ajuta sa alegeti detergentul potrivit pentru curatare.
  4. Curatati canapeaua fara apa.Pentrua indeparta petele si murdaria de pe suprafata canapelei veti avea nevoie de un burete alb curat, un recipient cu pulverizator si o solutie pe baza de alcool izopropilic. In comparatie cu apa, alcoolul izopropilic se evapora mult mai usor si este eficient in curatarea diferitelor pete. In plus nu este nociv pentru materiale ca microfibra sau poliesterul care accepta tratamentul pe baza de alcool. Totusi, inainte de a incepe curatarea pe suprafete mai mari, testati solutia pe o zona mica, neexpusa pentru a observa daca intervin modificari asupra materialului. La final, puteti folosi o perie moale pentru a reda un aspect placut suprafetei.

Iar daca anumite pete va dau batai de cap, puteti apela intotdeauna la o firma specializata ce presteaza servicii de curatare canapele cu echipamente si solutii dedicate.


Articole pentru curatare canapele

de ce sa curatam canapeaua periodic, cum sa cureti mai usor o canapea, curatarea petelor dificile din canapea, 5 pete comune de pe canapea si cum sa le scoti, cum sa cureti o canapea de pete, cum se curata o canapea din material textil,

Alege servicii profesionale de curatat saltele si curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.
 
Servicii :
|
|
|
|
|
 
|
|
|
|
|
Curatare canapele - curatare saltele - curatare tapiterie auto - decarbonizare motoare - dezinsectie Bucuresti. Servicii prestate la domiciliu in Bucuresti.
Copyright @ 2014 curat pe loc.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap