Servicii curatare mocheta

Cum sa alegi solutiile pentru curatarea mochetei


Pentru curatarea mochetelor este indicat sa folosim solutii ecologice, preparate in casa din produse naturale. Exista insa situatii in care acestea nu se dovedesc destul de eficiente si atunci suntem nevoiti sa utilizam detergenti din comert. Alegerea celei mai bune solutii pentru curatarea mochetei poate fi insa una dificila. Iata cateva sfaturi in aceasta privinta:

  1. Cititi eticheta de pe produs. Pentru acest lucru, fie mergeti la magazine, fie va puteti interesa in prealabil utilizand internetul. Pe etichetele produselor ar trebui sa regasiti ingredientele produsului, pH-ul, contraindicatii, efecte secundare ale utilizarii lor. PH-ul solutiei de curatat este important intrucat un pH cu o valoare mai mare de 10 ar putea afecta chiar si o mocheta din fibre sintetice.
  2. Tineti cont de textura mochetei. Atunci cand doriti sa achizitionati un produs pentru curatatul mochetei, este necesar sa stiti tipul de fibre din care este aceasta fabricata. Daca pentru mochetele din fibre sintetice, solutiile de concentratii  chimice mai ridicate nu ar fi o problema, pentru mochetele din lana sau alte fibre naturale, aceste solutii nu sunt deloc indicate. Cea mai buna solutie pentru curatarea mochetei este una care este potrivita oricarui tip de textura.
  3. Asigurati-va de eficienta produsului. O solutie de curatat adecvata este aceea care poate scoate toate sau cele mai mute tipuri de pete. Pentru a va informa cu privire la eficienta produsului pe care intentionati sa il achizitionati, ati putea, spre exemplu, sa intrebati persoane care l-au mai folosit sau sa vizitati forum-urile cu acest subiect.
  4. Fiti atenti la siguranta produsului. Unele solutii de curatat, desi produc rezultatele urmarite, contin substante chimice toxice sau chiar cancerigene. De aceea, este bine ca inainte de a utiliza un anumit produs, sa consultati lista ingredientelor pe care le contine si sa va informati asupra efectelor acestora, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.

Asadar, inainte de a cumpara un produs pentru curatat mocheta, asigurati-va ca acesta indeplineste criteriile pe care le urmariti. Desi poate parea dificil ca un produs sa fie bun din toate punctele de vedere, acest lucru este totusi posibil.


Articole pentru curatare mocheta

alegeti sa traiti sanatos - curatarea mochetelor, mocheta curata fara efort, cum sa mentii curata si ingrijita mocheta, curatarea eficienta e mochetei, metode de curatare a mochetei, pete des intalnite de pe mocheta, modalitati de curatare a covoarelor si mochetelor, cele mai eficiente metode de curatare a mochetei, metode rapide pentru a curata mocheta, ce trebuie sa stii inainte de a cureta mocheta, ce trebuie sa eviti atunci cand cureti o mocheta

Alege servicii profesionale de curatat saltele si curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.
 
Servicii :
|
|
|
|
|
 
|
|
|
|
|
Curatare canapele - curatare saltele - curatare tapiterie auto - decarbonizare motoare - dezinsectie Bucuresti. Servicii prestate la domiciliu in Bucuresti.
Copyright @ 2014 curat pe loc.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap