Acarienii din saltele si canapele

Cum sa scapi definitiv de acarienii din saltea


Acarienii sunt vietăți microscopice care pot provoca anumite afecțiuni omului, atunci când intră în contact cu acesta. Deși pare foarte dificil să intrăm în contact cu astfel de creaturi, trebuie știut faptul că ele se află în permanență în mediile în care trăim și ne desfășurăm activitatea.

Dacă atunci când vine vorba de mobilă, podea sau alte elemente de mobilier, acești dăunători de mici dimensiuni pot fi îndepărtați cu ajutorul soluțiilor comerciale pe care le folosim la curățenia periodică, există și medii din locuința noatră care sunt mult mai expuse la apariția acarienilor.

Un asemenea mediu este chiar salteaua de pat. Intrând în contact cu pielea noastră, aceasta reține microbii pe care îi purtăm, ei ajungând chiar în țesături, fiind imposibil să îi îndepărtăm cu un aspirator obișnuit.

cum sa scapi de acarieni

Dacă vreți să scăpați de acarienii din saltea fără prea multă bătaie de cap, deci fără a o transporta la o curățătorie specializată, acum puteți beneficia de servicii de curățat saltele la domiciliu. Singurul efort pe care veți fi nevoit să îl faceți este acela de a contacta echipa, care se va deplasa chiar la dumneavoastră acasă la o dată stabilită de comun acord.

Aparatul utilizat pentru această curățare profesională a saltelei este un aspirator prevazut cu un tambur de tip perie rotativă, care periază în același timp în care aspiră și produce vibrații puternice care îndepărtează definitiv toți acarienii din saltea.

În ceea ce privește petele de pe saltea, asipratorul nu este conceput pentru a le îndepărta, motiv pentru care nu vă putem garanta acest lucru. Vă putem garanta, însă, eliminarea tuturor dăunătorilor existenți în salteaua dumneavoastră de pat – bacterii, acarieni, praf.

Trebuie să știți, de asemenea, că aparatul nu dăunează țesăturilor și nu stropește, deci celelalte piese de mobilier aflate în apropierea saltelei de pat nu vor fi afectate. Totodată, salteaua va căpăta un miros proaspăt, efectele curățării profesionale fiind vizibile mult timp.

În acest mod, acarienii vor fi îndepărtați și ținuți la distanță pentru mult timp, astfel încât să vă puteți bucura de odihna de care aveți atât de multă nevoie!

Apelati la o echipa de profesionisti pentru a elimina acarienii din salteaua sau canapeaua dumneavoastra.


Articole legate de acarieni

cum sa scapi de acarieni, acarienii din saltea

Alege servicii profesionale de curatat saltele si curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.
Servicii :
|
|
|
|
|
 
|
|
|
|
|
Curatare canapele - curatare saltele - curatare tapiterie auto - decarbonizare motoare - dezinsectie Bucuresti. Servicii prestate la domiciliu in Bucuresti.
Copyright @ 2014 curat pe loc.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap