Servicii dezinsectie in Bucuresti

Dezinsectie capuse. Cum va puteti proteja de capuse si ce trebuie sa stiti despre ele


Cum ne protejăm de boala care ne pândește din iarbă

Ce poate fi mai minunat decât bucuria pe care o regăsim în zilele călduroase de vară, în reiterarea jocurilor copilăriei, în a alerga pe câmpii sau pur și simplu a merge desculți prin iarbă, a organiza drumeții prin păduri, a înota prin lacuri care, în sfârșit, ating temperatura perfectă.

cum sa te protesezi de capuse

Ce împlinire să-ți admiri copiii jucând jocurile copilăriei tale: șotron, rațele și vânătorii, încremenește statuie..
Și, mai ales, cât de frumos ar fi ca astfel de activități să nu fie umbrite de nicio grijă.

Da, din nefericire există și impedimente care pot pune astfel de mici bucurii într-un con de umbră prin prisma expunerii, atât personale cât și a oamenilor dragi, la acele mici creaturi dăunătoare care pot avea un impact extraordinarasupra sănătății umane.

În cazul de față vom discuta despre vampirii reprezentativi lumii gândacilor, despre căpușe, întrucât reprezintă un pericol real pentru sănătatea umană prin faptul că sunt purtători de bacterii foarte periculoase, se hrănesc cu sânge și sunt răspândite în special în zonele în care ne desfășurăm mare parte dintre activitățile în aer liber.

Există aproximativ 900 de tipuri diferite de căpușe, toate cu aceleași "preferințe alimentare" și același sistem de deplasare; din fericire căpușele nu zboară, ceea ce face prevenirea lor mult mai ușoară.

Urmăriți acest ghid pentru a ține căpușele, implicit bolile pe care le aduc, la distanță.

Îmbracați-vă pentru a vă proteja

Precum am menționat anterior, căpușele nu pot zbura, astfel încât pândesc din umbră orice creatură cu sânge cald care ar putea să treacă pe lângă vreo frunză sau creangă, pe care stau cocoțate în așteptare. Apoi, găsindu-și victima și oferindu-i-se acces, acest parazit se strecoară, se atașează de piele și începe să bea.

Pentru a le combate, cea mai la îndemână metodă de prevenire o reprezintă hainele, respectiv mânecile lungi, pantalonii, șosetele, pălăriile. Cu cât suntem mai acoperiți, cu atât suntem mai protejați. Acest lucru trebuie să se întâmple în special în drumeții sau camping în zone foarte împădurite. Dacă nu le oferiți acces direct la pielea descoperită, sunteți în afara oricărui pericol.

Bineînțeles că această metodă de control nu este întotdeauna posibilă. Dacă înotați într-un lac, este foarte puțin probabil să vă puteți acoperi complet pielea, ceea ce duce la următorul și cel mai important aspect al profilaxiei infestărilor cu căpușe.

Examinați-va!

Aceasta nu este chiar o metodă de prevenire în sine, dar este importantă în prevenirea situațiilor în care v-ați putea confrunta cu astfel de probleme. Indiferent cât de bine îmbrăcat ați fi, uneori căpușele reușesc să găsească o cale.

Poate că v-a căzut șoseta în timp ce ele erau în vreun frunziș în timpul drumeției dumneavoastre. Oricât de dezgustător ar putea să sune, căpușele optează pentru spațiile calde și protejate, astfel încât examinareapropriului corp este obligatorie după ce vă expuneți activităților în aer liber.

Cel mai ușor este să faceți o astfel de examinare chiar înainte de duș. Asigurați-vă de faptul că sunteți foarte atent la zona axilei și spatele genunchiului. Folosiți o oglindă pentru a vă verifica spatele si zona gâtului.

Ar fi indicat să vă puteți examina și zona scalpului datorită faptului că ele se pot ascunde și în păr. Daca nu puteți chiar dumneavoastră, ați putea să rugați un prieten sau un membru al familiei să vă ajute.

Notă: Este important ca, dacă gășiți o căpușă în timpul examinării, să faceți o poză cât mai clară asupra modului în care este înfiptă în piele. Notați data, ora, zona corpului și locul de unde credeți că ați dobândit-o. Orice doctor care se confruntă cu profilaxia infestărilor cu căpușe, vă va spune că identificarea căpușei este esențială în prevenirea și detectarea în timp util a bolii Lyme.

Țineți căpușele la distanță prin produse specializate

Pe lângă metodele clasice și deloc costisitoare pe care le avem la îndemână pentru a ne proteja de căpușe, putem alege și o variantă mai sigură care ne permite mai multă mobilitate și mai puțin stres. Industria în domeniu ne pune la dispoziție produse specializate pe care le putem pulveriza atât pe gazon, cât și/sau direct pe piele pentru mai multă protecție.

Indicat este să optați pentru produse organice, întrucât multe produse chimice pot fi dăunătoare animalelor de companie și/sau copiilor dumneavoastră

Produsele organice utilizate pentru dezinsecție conțin, în general, uleiuri esențiale care care țin la distanță căpușele prin aromele puternice. Astfel de produse pot fi utilizate pe copaci, gazoane și grădini fără a avea un impact negativ asupra polenizatorilor precum fluturii și albinele. Evitați să pulverizați direct pe flori; puteți utiliza o bucată de carton pentru a acoperi florile dacă vreți să vă asigurați că frunzele sunt complet acoperite. Majoritatea spray-urilor pot avea atașat un pulverizator și pot fi utilizate cu mai multă precizie asupra spațiului vizat din gazonul dumneavoastră.

Produsele pentru dezinsecție concepute pentru prevenirea căpușelor sunt concepute și pentru pielea umană și pot fi utilizate în același mod în care ați aplica un spray pentru țânțari. O astfel de inițiativă ar trebui să devină parte din rutina dumneavoastră atunci când vă planificați o excursie în aer liber.

Notă: Citiți prospectul, multe produse organice sunt sigure atât pentru oameni cât și pentru plante și animale.

Apelați la firme specializate

Pentru a vă asigura că eliminați orice risc de infectare, apelați cu încredere la firme specializate în servicii de dezinsecție. Acestea vor găsi soluțiile optime, adaptate nevoilor dumneavoastră.


Pret dezinsectie capuse:

Sunati pentru mai multe informatii


Articole legate de dezinsectie capuse

Ce sa faci daca esti muscat de o capusa

Mergeți la medic imediat dacă suspectați că ați fost mușcat de o căpușă. Libertate, mișcare, aer curat, soare, vacanțe, bucuria oamenilor dragi, a jocurilor desfășurate în aer liber.. într-un cuvânt, vară! Însă, din nefericire, există și impedimente care pot pune astfel de mici bucurii într-un con de umbră prin prisma expunerii, atât personale cât și a oamenilor dragi, la acele mici creaturi dăunătoare care ...

vezi articolul


Alege servicii profesionale de dezinsectie la domiciliu la cel mai avantajos pret.
Servicii :
|
|
|
|
|
 
|
|
|
|
|
Curatare canapele - curatare saltele - curatare tapiterie auto - decarbonizare motoare - dezinsectie Bucuresti. Servicii prestate la domiciliu in Bucuresti.
Copyright @ 2014 curat pe loc.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap