Servicii dezinsectie in Bucuresti

Cum sa scapi eficient de furnici si alte insecte din casa


Furnicile sunt considerate cele mai harnice fiinte de pe pamant, insa atunci cand ajung la tine in bucatarie si isi fac de lucru in debaraua de mancare, nu mai sunt deloc placute, ba dimpotriva.

Daca ai cautat deja pe Internet "cum sa scapi de furnicile din casa", ai gasit, probabil o gramada de sfaturi. Unele pot functiona, dar pentru o perioada scurta de timp. Cele mai sigure metode sunt insecticidele. Insa nu orice substante pot fi eficiente, de aceea iti recomandam sa apelezi la o firma specializata in dezinsectie.

Furnicile sunt foarte rezistente si se inmultesc foarte repede. Mai mult, ele au abilitatea de a patrunde usor prin orice spatiu liber si sa isi construiesc rapid colonii in aproape orice conditii, atat timp cat se afla aproape de o sursa de hrana. Mai ales daca locuiesti la casa, riscul de a avea furnici in bucatarie sau chiar prin toata casa, creste simtitor.

Cum te poate ajuta o firma de dezinsectie sa scapi de furnici sau alte insecte deranjante din casa?

cum sa scapi de furnici

O dezinsectie trebuie sa fie realizata cu insecticide care sa omoare doar insectele si sa nu reprezinte un pericol pentru locuitorii din casa. De aceea, este foarte importanta alegerea corecta a acestora. In general, pentru combaterea furnicilor se folosesc substante pe baza de cypermetrin sau ciflutrin. Mai mult, modul in care se imprastie aceste substante este foarte important. O echipa specializata in dezinsecie poate recomanda cele mai bune solutii, in functie de severitatea infestarilor de la pregatirile necesare – incluzand aici sigilarea recipientelor de mancare, substantele folosite, modul de imprastiere dar si recomandari privind timpul necesar de aerisire.

Pentru dezinsectie, trebuie folosite echipamente speciale, atomizoare de insecticide care sa raspandeasca, la o presiune joasa substantele folosite, pentru a atinge chiar si cele mai ascunse zone in care s-ar putea crea coloniile de insecte. De asemenea , echipa de specialisti poate recomanda repetarea tratamentului la un anumit interval de timp pentru o eficienta crescuta.

Dezinsectia se poate realiza chiar si in exterior. Daca locuiesti la casa, stii probabil ca plantele din gradina sau pomii fructiferi pot fi afectati de o invazie de furnici. In astfel de cazuri se impune un tratament de dezinsectie ce poate fi realizat apeland la o firma specializata.

Cand ai probleme cu furnicile sau cu orice alt tip de insecte precum cariile de lemn, renunta la metodele “de pe net” si nu le lasa timpul sa treaca, Actioneaza cat mai rapid apeland la o firma de dezinsectie care sa intervina rapid si eficient.


Pret dezinsectie:

Sunati pentru mai multe informatii


Alege servicii profesionale de dezinsectie la domiciliu la cel mai avantajos pret.
Servicii :
|
|
|
|
|
 
|
|
|
|
|
Curatare canapele - curatare saltele - curatare tapiterie auto - decarbonizare motoare - dezinsectie Bucuresti. Servicii prestate la domiciliu in Bucuresti.
Copyright @ 2014 curat pe loc.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap