Servicii curatare covoare

Curatare covoare


Curățarea covoarelor poate reprezenta pentru fiecare dintre noi o mare bătaie de cap și, totodată, un efort fizic însemnat. Din cauza faptului că sunt confecționate din fibre textile, covoarele pot deveni un mediu prielnic dăunătorilor, prafului și murdăriei.

Chiar dacă le aspirăm zilnic, îndepărtăm doar impuritățile de la suprafață, cele impregnate în profunzime fiind eliminate doar prin procesul de curățare profesională.

Dacă alegeți să spălați covorul chiar dumneavoastră trebuie să știți că acest procedeu implică și numeroase dezavantaje, precum: degradarea țesăturilor, decolorarea, pătarea, extinderea factorilor dăunători și efortul fizic prelungit. Aceste dezavantaje apar din cauza faptului că produsele uzuale pentru spălarea covoarelor existente pe piață pot fi nepotrivite pentru tipul de covoare pe care îl dețineți.

De asemenea, sunt foarte importante modul și aparatura cu ajutorul căreia se realizează spălarea covorului. Curățându-l cu peria, riscați să extindeți dăunătorii, nu să îi eliminați și, de asemenea, puteți deteriora sau chiar distruge țesăturile.

Dacă alegeți, în schimb, să apelați la serviciile unei curățătorii profesionale de covoare, dezavantajele ar putea consta în timpul pierdut pentru deplasarea la sediul curățătoriei atât pentru a-l depune, cât și pentru a-l ridica, dar și în efortul financiar destul de ridicat pe care îl presupune curățarea covorului intr-o astfel de curățătorie.

Pentru că trăim în secolul vitezei, am ales să fim eficienți și rapizi, astfel că vă oferim servicii de curățare covoare la domiciliu.

În acest mod, veți uita de zilele întregi pierdute cu perierea covoarelor și de drumurile repetate la curățătoria de covoare și veți economisi inteligent.


Pret curatare covoare

- 49 lei (covor pana in 3 mp)

- 69 lei (intre 3 - 6 mp)

- 99 lei (intre 6 mp si 10 mp)

Serviciul de curatare covoare include in pret doua batatorirea covorului si spalarea prin injectie - extractie


Experții noștri folosesc echipamente profesionale, detergenți industriali și derulează procesul de spălare a covorului cu responsabilitate, aplicându-i acestuia tratamentul personalizat în funție de culoare, tip de țesătură sau tip de pete.

Rezultatele curățării profesionale sunt vizibile imediat, iar efectele sale persistă o perioadă îndelungată de timp.

curatare covoare la domiciliu

Economisiți inteligent și, cel mai important, alegeți servicii eficiente care să vă garanteze calitate și confort la prețuri reduse, într-un interval minim de timp!


Articole legate de curatare covoare

curatare covoare, curatatorie covoare, spalare covoare

Alege servicii profesionale de curatat saltele si curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.
Servicii :
|
|
|
|
|
 
|
|
|
|
|
Curatare canapele - curatare saltele - curatare tapiterie auto - decarbonizare motoare - dezinsectie Bucuresti. Servicii prestate la domiciliu in Bucuresti.
Copyright @ 2014 curat pe loc.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap