Servicii de curatare saltele si canapele

Curatare jaluzele draperii si perdele


Perdele - jaluzele - draperii, elemente decorative ce sunt adevarate surse de microbi deoarece in timp acumuleaza praf, bacterii si prind miros, astfel starea ta de sanatate si a familiei tale sunt puse in pericol.

Daca vrei sa traiesti intr-un mediu sanatos echipa Curat Pe Loc va poate ajuta sa curatati jaluzelele, perdelele sau draperiile , rapid, ieftin si comod direct la tine acasa, in orice zona din Bucuresti sau Ilfov. Astfel ele vor capata starea estetica de alta data si vor avea un miros placut, totodata fiind imbunatatita si calitatea aerului respirat.

Procedura de curatare a draperiilor - jaluzelelor - perdelelor

curatare jaluzele draperii perdele

Cel mai des intalnim jaluzele sau draperii -perdele verticale, dar mai exista si cele de tip rulou pe orizontala. Indiferent de tipul lor, echipa noastra va decide in functie de complexitatea lucrarii daca acestea vor fi demontate sau nu. Avem solutii de curatare pentru orice tip de jaluleza orizontala sau verticala, executia poate avea loc si cu draperia montata.

Aspiratia este un pas foarte important ce nu trebuie evitat, deoarece avem ca scop eliminarea bacteriilor si a prafului acumulat de-a lungul timpului.

Pasul urmator este spalarea cu echipamente de tip injectie extractie si detergent profesional sau utilizarea unui echipament de putere cu tehnologie de tip abur, in functie de materialul din care este confectionata draperia sau jaluzeaua. Cu aceasta tehnica se pune accent si pe igienizarea elementului care trebuie curatat.

Intreaga procedura de curatare si spalare a draperiei poate dura circa 60 de minute.

Alege sa traiesti intr-un mediu sanatos. Apeleaza la echipa Curat Pe Loc daca ai draperii - jaluzele - perdele ce au nevoie de curatare si spalare. Doar o echipa de profesionisti va putea sa te scape de problemele de curatare direct la locatia ta intr-un timp rapid, fiind in acelasi timp comod si ieftin pentru tine.


Pret curatare jaluzele draperii perdele:

- 25 lei/mp (pana in 3 mp)

- 15 lei/mp (peste 3 mp)


Alege servicii profesionale de curatat saltele si curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.
Servicii :
|
|
|
|
|
 
|
|
|
|
Curatare canapele - curatare saltele - curatare tapiterie auto - decarbonizare motoare - dezinsectie Bucuresti. Servicii prestate la domiciliu in Bucuresti.
Copyright @ 2014 curat pe loc.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap