Servicii curatare pavaje

Curatare pavaje


Locuiți la curte și praful vă dă dureri de cap? Ei bine, nu aveți de ce să vă mai faceți griji. Curățarea pavajelor și a curții este acum ușor de realizat, având efecte neașteptate. Dacă cei mai mulți dintre noi curăță pavajele cu ajutorul furtunului și a periilor, trebuie să știți că experții vă vin în ajutor cu aparatură profesională de ultimă generație.

Prestam servicii de curatare pavaje exterioare din astfalt sau beton, pardoseli din pvc sau granit, cu echipamente profesionale cu apa si presiune, in orice locatie din Bucuresti sau Ilfov.

Aparatul pentru curățare pavaje de la Kärcher, cu mâner rotativ, funcționează cu ajutorul elicei plasate în carcasa de curățare, aceasta fiind pusă în mișcare - datorită presiunii apei - prin intermediul a două duze.

Aparatul de spălat cu presiune curăță pavajele cu jet de apă, fără stropire, pătrunzând și în locurile mai puțin accesibile. Fie că este vorba de gresie, faianță, beton, lemn sau alte astfel de materiale, aparatul de curățare pavaje curăță rapid și foarte eficient.

Serviciile de curățare pavaje pe care vi le oferim includ și servicii de curățare pavaje din beton pentru o durată îndelungată de utilizare a acestora. Procesul constă în curățarea betonului cu ajutorul aparatului de curățat cu presiune de la Kärcher, care curăță în profunzime, fără să stropească și oferă, în același timp, strălucire curții sau terasei dumneavoastră.

curatare pavaje

Un simplu apel telefonic și echipa de profesioniști se va deplasa chiar la dumneavoastră acasă pentru a curăța pavajele exemplar. Aceștia garantează rapiditate, eficiență și rezultate optime. Curățarea va fi uniformă, iar pavajul va deveni ca nou.

O curte curată nu înseamnă doar o grădină îngrijită, ci și terase curate și primitoare.

De asemenea, puteți apela la aceste servicii de curățat pavaje și dacă este vorba de sediul unei companii, al unui magazin sau, de ce nu, în cazul spațiilor publice precum parcurile. Este foarte important ca toate aceste spații să fie unele curate și îngrijite, atât pentru bunăstarea celor ce le frecventează, cât și pentru aspectul acestor spații.


Pret curatare pavaje:

- 5 lei/mp (suprafete pana in 50 mp)

- 4 lei/mp (suprafete pana in 100 mp)

Deplasare pentru minim 50 mp.


Având în vedere nivelul ridicat al poluării din ultimii ani, aceste servicii pot însemna și o investiție în sănătate. Într-un timp foarte scurt, cu cheltuieli reduse și efort minim, veți reuși să creați confort și curățenie în spațiile pe care le îndrăgiți.

Rezultatele curățării cu presiune sunt vizibile pe termen lung, iar produsele profesionale utilizate nu dgradează în niciun fel pavajele care fac obiectul spălării. Culorile vor fi chiar împrospătate, iar spațiile vor fi readuse la viață în doar câteva zeci de minute.

Alegeți să economisiți eficient apelând la profesioniști!


Articole despre curatare pavaje

curatare pavaje din beton, cum sa cureti pavaje din asfalt, curatare pavaje din dale cu apa si clor, curatarea pavajelor si teraselor, curatare pardoseli exterioare din pvc sau granit,

Alege servicii profesionale de curatat saltele si curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.
Servicii :
|
|
|
|
|
 
|
|
|
|
Curatare canapele - curatare saltele - curatare tapiterie auto - decarbonizare motoare - dezinsectie Bucuresti. Servicii prestate la domiciliu in Bucuresti.
Copyright @ 2014 curat pe loc.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap