Servicii curatare saltele si canapele

Curatare saltele la domiciliu


Servicii de curatare saltele si igienizare de la 129 lei cu uscare rapida cu aburi si injectie extractie, in orice zona sau sector din Bucuresti. Cel mai ieftin.

Curatarea saltelei de pat se recomanda sa o faci cel putin de doua ori pe an deoarece spalarea si schimbarea asternutului in care dormi nu este suficienta. Imbacseala, mirosul, praful si bacteriile ajung sa patrunda profund in materialul saltelei facand din locul de dormit un mediu antiigienic.

Odihna de calitate este foarte importanta pentru organism si pentru sanatate. Atunci cand vrei sa ai un somn odihnitor se impune o igiena stricta a locului in care dormi, adica un mediu fara bacterii.

In acest sens echipa noastra poate interveni pentru curatarea saltelei si indepartarea acarienilor, al mirosurilor neplacute, prafului, bacteriilor sau petelor.

Iti garantam curatarea saltelei in profunzime cu ajutorul tehnologiei de injectie - extractie a unui jet de apa cu un detergent special de iginerizare si spalare, serviciul fiind prestat pe loc la domiciliu tau in orice locatie din Bucuresti.


 

Curatare saltea 2 persoane

inlaturare miros neplacut

inlaturare pete

inlaturare acarieni

uscare rapida

- doua fete 129 lei

- igienizare 49 29 lei


Preturi si optiuni curatare saltele

Igienizare saltea folosind tehnologie cu aburi (pachet optional) = 49 lei 29 lei

Eliminare acarieni folosind aspiratie puternica si vibratii (pachet optional) = 49 lei 29 lei detalii

Pachet STANDARD - (curatare saltea prin injectie extractie) = 129 lei

Pachet DELUXE - (curatare + igienizare cu aburi) = 179 lei 159 lei

Pachet PREMIUM - (eliminare acarieni + curatare + igienizare cu aburi) = 229 lei 189 lei

Pachetul standard presupune curatarea saltei cu solutii speciale folosind echipamente cu injectie extractie si detergenti profesionali cu uscare rapida. Se pune accent pe scoaterea petelor dificile, eliminarea prafului si a mirosului neplacut.

Pachetele optionale presupun igienizarea saltelei cu echipament profesional folosind aburi la o temperatura ridicata de 150 grade celsius, eliminand astfel orice bacterie SAU utilizarea unui aspirator de mare putere ce foloseste si vibratii pentru a babatori salteaua, astfel eliminam pielea moarta si acarienii.

Pentru o igienizare completa alegeti Pachetul PREMIUM ce contine eliminarea acarienilor, spalarea saltelei si igienizarea cu aburi la 150 grade.


Imagini reale cu saltele inainte si dupa curatare
saltea inainte de curatare
saltea dupa curatare
saltea patata
saltea curata

Sfaturi pentru intretinerea curata a saltelei:

a). Daca ai o saltea cu doua fete iti recomandam ca o data la trei luni sa o intorci (astfel incat partea de deasupra sa fie dedesubt) si o sa rotesti astfel incat partea pe care dormi cu capul sa ajunga in partea inferioara a patului.

b). Cel putin o data pe saptamana aeriseste dormitorul, scoate lenjeria de pat si aeriseste si salteaua, daca locuiesti la curte ar fi de preferat sa o aerisesti afara la aer curat, daca locuiesti la bloc incearca sa scoti salteaua pe balcon daca ai posibilitate.

c). Foloseste aspiratorul cat mai des pentru a aspira perna si salteaua deoarece acestea inmagazineaza in ele praf si acarieni.

d). Pentru curatarea saltelei de pete dificile amesteca Domestos cu apa si freaca bine zona. Ai grija ce concentratie faci deoarece clorul poate ataca tesatura saltelei.

Articole pentru curatare saltele: cum pastram salteaua curata si fresh, metode de curatare a saltelelor, igienizare saltele

Alege servicii profesionale de curatat saltele si curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.

Eventualele reclamatii referitoare la serviciile oferite de noi se pot face pe loc in momentul in care eliberam bonul fiscal.

Nu sunt luate in considerare recalamatiile primite ulterior sau dupa cateva zile de la prestarea serviciilor.

Servicii :
|
|
|
|
|
 
|
|
|
|
|
Curatare canapele - curatare saltele - curatare tapiterie auto - decarbonizare motoare - dezinsectie Bucuresti. Servicii prestate la domiciliu in Bucuresti.
Copyright @ 2014 curat pe loc.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap