Servicii curatare tapiterie auto

Curatarea tapiteriei auto din piele


Tapițeriile mașinilor sunt diverse, acestea fiind alese în funcție de tipul mașinii sau chiar de preferințele proprietarului. Fie că este vorba de tapițerie auto din material textil, fie că vorbim despre cea din piele, este extrem de important să fie bine întreținută astfel încât să evităm deteriorarea sau distrugerea ei în timp.

Deși poate părea foarte simplu de întreținut o tapițerie auto din piele, lucrurile nu sunt întotdeauna așa. Procesul de curățare a tapițeriei din piele trebuie realizat cu foarte multă atenție, fiind recomandat ca astfel de materiale să fie curățate doar în mod profesional, de echipe de curățat tapițerii auto.

Din cauza hainelor, a temperaturii și, pur și simplu, a uzurii îndelungate, pielea din care este confecționată tapițeria mașinilor este expusă deteriorării. Neîntreținută corespunzător, aceasta se decolorează, ajungând chiar să crape sau să se rupă definitiv.

curatarea tapiteriei auto din piele

De asemenea, curățarea tapițeriei din piele cu produse sau instrumente necorespunzătoare poate avea efecte dramatice.
Aparatura utilizată de profesioniștii din echipa de curatare tapițerii auto este una de ultimă generație, care poate fi adaptată în funcție de tipul materialului, iar în cazul pielii tratamentele aplicate sunt unele speciale, cu soluții cu PH neutru.

Temperaturile ridicate sunt principalul factor care contribuie la deteriorarea unor astfel de tapițerii, motiv pentru care ele trebuie întreținute în mod corespunzător, la anumite intervale de timp, astfel încât investițiile pe care veți fi nevoit să le faceți să nu fie unele substanțiale.

Pentru a avea un autoturism impecabil și un nivel ridicat de confort, dar și pentru a fi scutit de investițiile materiale și de timpul pierdut pentru curățare, apelați la profesioniști.

Tratamentele aplicate sunt testate în prealabil, deci procesul nu implică riscul de a fi afectată vreo componentă a mașinii dumneavoastră.

Alegeți să fiți eficient și să economisiți inteligent pentru a vă bucura o perioadă cât mai lungă de timp de autoturismul pe care îl utilizați cu atâta plăcere, zilnic!


Articole legate de curatare tapiterie auto

despre curatarea tapiteriei auto, curatare tapiterie auto din piele, curatare tapiterie auto din material textil, detailing auto

Alege servicii profesionale de curatat saltele si curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.
Servicii :
|
|
|
|
|
 
|
|
|
|
|
Curatare canapele - curatare saltele - curatare tapiterie auto - decarbonizare motoare - dezinsectie Bucuresti. Servicii prestate la domiciliu in Bucuresti.
Copyright @ 2014 curat pe loc.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap