Servicii curatare tapiterie auto

Curatare tapiterie auto pe loc


Curatarea tapiteriei auto din material textil, este un serviciu prestat de personal cu experienta, la cel mai avantajos pret, in unitatea noastra sau la domiciliu clientului in orice zona din Bucuresti.

In general curatarea tapiteriei auto se face la fiecare schimbare de anotimp iarna - vara. Daca esti fumator si ai tapiterie auto textila se recomanda o intretinere periodica la cel putin doua luni pentru ca fumul sa nu se impregneze in profunzimea tapiteriei si sa capete miros neplacut.

In acest sens echipa noastra se poate deplasa la dvs. pentru curatarea tapiteriei auto si indepartarea mirosurilor neplacute, prafului, bacteriilor sau petelor.

Iti garantam o curatare a tapiteriei auto in profunzime (nu doar la suprafata) cu echipamente speciale ce folosesc tehnologie de injectie jet de apa + detergent special concomitent cu extractia acestui jet prin aspirare puternica.

 

Curatare tapiterie auto

inlaturare miros neplacut

inlaturare pete

uscare rapida

- scaune fata si bancheta 169 lei

- curatare completa 249 lei

- alte elemente textile 49 lei / buc

 
Imagini reale inainte si dupa curatarea tapiteriei auto
tapiterie auto inainte de curatare
tapiterie auto dupa curatare
tapiterie auto murdara
tapiterie auto curata

Scaunele și banchetele autoturismelor sunt predispuse în permanență la acțiunea unor factori extrem de dăunători. De exemplu, toți ne confruntăm cu pete de toate tipurile ce apar pe tapițerie, cum ar fi cele de cafea, sucuri sau chiar mâncare.

Cum în zilele noastre este necesar să deții un  autoturism cu ajutorul căruia să te poți deplasa mai rapid, ajungem uneori să petrecem chiar mai mult timp în mașină decât acasă. De aceea, de multe ori, autoturismul este locul în care servim micul dejun sau bem cafeaua de dimineață. Astfel, este aproape imposibil să păstrăm tapițeria curată.

Așa cum canapelele și celelate obiecte de mobilier din casele noastre au nevoie de îngrijire și curățare, și scaunele și banchetele autoturismelor necesită periodic o curățare profesională sau un detailing auto profesional.

Cu toate că încerci să le cureți cât mai bine, cu siguranță te-ai confruntat cu momente în care ai realizat că timpul îți este irosit, iar rezultatele nu îți satisfac așteptările. Din această cauză, am decis să venim în ajutorul tău cu serviciul de curățat tapițeria auto.

Această procedură implică utilizarea unor utilaje profesionale, dar și a unor soluții de curățare special concepute pentru a îndepărta chiar și cele mai dificile pete de pe scaunele mașinii tale. Există spray-uri profesionale folosite pentru îndepărtarea petelor impregnate în țesături, dar și soluții sub formă de spumă ce redau strălucirea materialelor și prospețimea aerului.

Cea mai întâlnită tehnică de curățare este cea care implică utilizarea aspiratorului cu injecție-extracție. Astfel, un jet de apă și detergent profesional este injectat în țesătură, fiind mai apoi extras puternic cu ajutorul acestui aspirator. O altă modalitate de curățare se referă la folosirea unui pistol pneumatic cu perie rotativă, ce va curăța tapițeria și o va menține lipsită de pete timp îndelungat.

În cazul famiilor cu copiii, banchetele și mochetele din interiorul mașinii sunt mult mai predispuse la murdărie. Totodată, din acest motiv, ele trebuie să fie cât mai ferite de bacterii sau acarieni care le-ar putea dăuna atât adulților, cât mai ales copiilor.

Trebuie conștientizat faptul că procedura de curatare a tapițeriei auto este o necesitate, iar autoturismul trebuie îngrijit pentru a te putea bucura cât mai mult timp de confortul pe care ți-l oferă.

Mulți dintre proprietarii de autoturisme preferă să realizeze curățarea auto pe cont propriu, gândindu-se că astfel vor economisi sume importante. Însă, contrar așteptărilor, procedura de curățare a tapițeriei este realizată la un preț redus, accesibil oricărei persoane ce deține un autoturism, și te va ajuta întotdeauna să economisești timp, rezultatele fiind vizibile imediat și pe termen lung.

Având în vedere mediul în care trăim, stilul tot mai agitat de viață și multitudinea factorilor ce pot dăuna grav sănătății noastre, este extrem de important să ne îngrijim de spațiile în care ne petrecem timpul și să ne creem întotdeauna confortul necesar pentru a ne simți relaxați.

Echipa noastră de profesioniști te va ajuta să te simți mai confortabil, să conduci mai relaxat și să te bucuri de curățenie și aer proaspăt în propria ta mașină!

Sfaturi pentru intretinerea curata a tapiteriei auto:

a). Incearca sa eviti fumatul in interiorul masinii pentru ca fumul se va imbacsi in tapiteria auto capatand un miros neplacut, de asemenea evita mancatul sau bautul cafelei pentru ca petele de cafea sau de sosuri sunt mai dificil de indepartat.

b). Petele de cafea sau de mancare se pot curata cu o solutie lichida precum Vanish sau Biocarpet, este recomandat a se aplica solutia inainte ca pata sa se usuce.

c). Foloseste aspiratorul cat mai des pentru a aspira tapiteria auto textila deoarece in timp se inmagazineaza praf si acarieni.


Articole despre curatare tapiterie auto

despre curatarea tapiteriei auto, curatare tapiterie auto din piele, curatare tapiterie auto din material textil, detailing auto

Servicii :
|
|
|
|
|
 
|
|
|
|
Curatare canapele - curatare saltele - curatare tapiterie auto - decarbonizare motoare - dezinsectie Bucuresti. Servicii prestate la domiciliu in Bucuresti.
Copyright @ 2014 curat pe loc.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap