Servicii curatare canapele la domiciliu

Cum sa scoti petele dificile din canepele


Oricat am incerca sa avem o canapea curata, este aproape imposibil ca aceasta sa ramana ca noua pentru o perioada mare de timp. Mai ales persoanele care au copii sau animale de casa se confrunta adesea cu pete dificile pe canapea.

Este cunoscut faptul ca aceste pete dau o mai mare bataie da cap fata de petele de pe haine, insa nu inseamna ca nu isi pot gasi solutia. Exista pete cu adevarat dificile care apar pe canapea si pe care trebuie sa stim cum sa le curatam.

  1. Petele de cerneala. Daca din greseala, copilul tau a lasat niste pete urate de cerneala pe canapea, nu e cazul sa te ingrijorezi. Foloseste dizolvant de unghii sau spray fixativ pe care trebuie sa le aplici pe pata pentru a curata canapeaua. Metoda are sanse mai mari de reusita mai ales daca pata este proaspata.
  2. Petele de suc. In cazul acestora, poti curata suprafata patata a canapelei cu o solutie obtinuta din o treime otet si doua treimi apa.
  3. Petele de sos de tomate sau bulion. Se pot curata de pe canapele aplicand pe zona afectata o cantitate mica de spuma de ras. Suprafata se freaca usor cu ajutorul unui burete, se lasa o perioada de timp sa actioneze spuma, apoi se curata cu putina apa.
  4. Petele de sange. In cazul in care sunt proaspete, pot fi scoase cu apa (jumatate de litru) in care s-a dizolvat sare (30 g).
  5. Petele de cafea sau vin. Tamponeaza locul afectat cu o solutie obtinuta din amestecul unei cantitati de apa cu otet. Petele de cafea se pot scoate aplicand putina glicerina pe zona patata si lasand sa actioneze in jur de 15 minute. Vinul poate iesi cu ajutorul unei cantitati de amoniac care se pune pe pata.
  6. Petele de ulei. Se trateaza cu detergent de vase aplicat imediat pe pata. Dupa un timp se clateste zona cu apa.

Pentru a scoate petele cu adevarat dificile poti cere ajutorul unei firme specializate de in curatarea canapelelor.


Articole pentru curatare canapele

de ce sa curatam canapeaua periodic, cum sa cureti mai usor o canapea, cum sa ai mereu o canapea impecabil de curata, 5 pete comune de pe canapea si cum sa le scoti, cum sa cureti o canapea de pete, cum se curata o canapea din material textil,

Alege servicii profesionale de curatat saltele si curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.
 
Servicii :
|
|
|
|
|
 
|
|
|
|
|
Curatare canapele - curatare saltele - curatare tapiterie auto - decarbonizare motoare - dezinsectie Bucuresti. Servicii prestate la domiciliu in Bucuresti.
Copyright @ 2014 curat pe loc.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap