Servicii curatare covoare

Curatatorie covoare


În momentul în care vă gândiți să apelați la serviciile unei curățătorii de covoare, cu siguranță vă puneți multe întrebări, în special cu privire la modul de a transporta covoarele. Având diverse dimensiuni, acestea nu vor putea fi transportate întotdeauna cu autoturismul personal, iar închirierea unei mașini de dimensiuni optime v-ar putea face să vă răzgândiți atunci când veți pune în balanță costurile și efortul depus.

Acesta este principalul motiv pentru care am adoptat conceptual de curățătorie covoare la domiciliu. Procesul este unul complex, însă facil pentru orice client: acesta ne contactează, iar apoi, la data și ora stabilite de comun acord, echipa de curățare covoare se deplasează la locația indicată de acesta și demarează procesul de spălare a covorului.

Pentru că este o procedură implementată recent, mulți dintre clienți au fost reticenți în primă fază, pentru ca mai apoi să apeleze periodic la serviciile noastre de curățare covoare la domiciliu, ca urmare a beneficiilor pe care le-au obținut.


Pret curatatorie covoare

- 49 lei (covor pana in 4 mp)

- 69 lei (covor pana in 6 mp)

- 5 lei / mp (peste 15 mp)

Serviciu include batatorirea covorului prin vibratii si spalarea de tip injectie extractie.


Procesul de spălare a covorului are în vedere îndepărtarea petelor sau, pur și simplu, reîmprospătarea culorilor și a aerului din locuința dumneavoastră. Echipa noastră va curăța covoarele în cel mai scurt timp pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de o atmosferă prielnică și să oferiți locuinței un aspect îngrijit și igienic.

curatatorie covoare

Este recomandată alegerea acestor servicii de curățat covoare la domiciliu pentru că veți fi astfel scutiți de cheltuielile pe care le implică achiziționarea unui covor nou și veți evita totodată efortul fizic pe care îl presupune curățarea clasică a unui covor.

Comparativ cu prețurile practicate de curățătoriile clasice de covoare, cele percepute pentru serviciile prestate la domiciliu sunt unele reduse, obținând în același timp și un plus de confort prin faptul că nu veți mai fi nevoit să vă deplasați.

Aparatura folosită nu va degrada mobilierul sau pardoseala, deci nu va trebui să depuneți efort nici după încheierea procesului de spălare a covorului. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să stabiliți data și ora la care vă doriți ca echipa să se deplaseze la dumneavoastră acasă, iar, mai apoi, să vă bucurați de o locuință curată și împrospătată.


Articole legate de curatare covoare

curatare covoare, curatatorie covoare, spalare covoare

Alege servicii profesionale de curatat saltele si curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.
Servicii :
|
|
|
|
|
 
|
|
|
|
Curatare canapele - curatare saltele - curatare tapiterie auto - decarbonizare motoare - dezinsectie Bucuresti. Servicii prestate la domiciliu in Bucuresti.
Copyright @ 2014 curat pe loc.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap