Servicii de curatare canapele la domiciliu

De ce trebuie curatata canapeaua periodic


Printre obiectele de mobilier, canapele necesita o atentie deosebita, deoarece au importanta practica in orice sufragerie, fiind de multe ori punctul central al acesteia. De aceea, se impune curatarea canapelei la intervale regulate de timp, nelasand ca praful si impuritatile sa se depuna intr-o perioada mare de timp, ceea ce le-ar afecta aspectul.

Curatenia zilnica ce trebuie facuta in apartament implica si curatarea canapelei. Atunci cand aspiram, este bine sa vizam si firimiturile, resturile, parul sau scamele de pe canapele. Lasarea lor pe canapea ar insemna dezintegrarea acestor resturi, ceea ce ar duce la absorbirea lor de catre tesatura astfel incat canapeaua va capata un miros neplacut.

La interval de cateva zile, canapeaua trebuie stearsa bine cu o solutie formata din apa si substante speciale, care se gasesc in comert sub forma lichida sau de spray. Folositi acele solutii care sunt potrivite tipului de canapea pe care o detineti. Astfel, o canapea cu tapiterie din piele va avea nevoie de alt tip de solutie decat o canapea cu tapiterie textila. O canapea de piele necesita si stergerea ei cu solutii emoliente, hidratante, care inmoaie pielea, ii confera elasticitate si o ajuta sa se pastreze mult mai bine in timp.

In cazul in care canapeaua s-a patat, nu asteptati sa treaca zilele pentru a sterge pata. Cu cat interveniti mai repede, cu atat sansele ca pata sa dispara cu totul sunt mai mari. Tipul de pata de pe canapea presupune folosirea unor solutii diferite; stergeti usor, fara sa frecati viguros, pentru a preintampina distrugerea tapiteriei.

Dupa o folosire pe o perioada mai lunga de timp, apelati la o firma de specialitate, care, folosind metoda injectie-extractie, injecteaza o solutie speciala pe suprafata tapiteriei, care se lasa un interval de 5-15 minute pentru actionare, apoi se aspira (extrage) pe portiuni cu un aspirator de lichide.


Articole pentru curatare canapele

cum sa cureti mai usor o canapea, cum sa ai mereu o canapea impecabil de curata, curatarea petelor dificile din canapea, 5 pete comune de pe canapea si cum sa le scoti, cum sa cureti o canapea de pete, cum se curata o canapea din material textil,

Alege servicii profesionale de curatat saltele si curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.
 
Servicii :
|
|
|
|
|
 
|
|
|
|
|
Curatare canapele - curatare saltele - curatare tapiterie auto - decarbonizare motoare - dezinsectie Bucuresti. Servicii prestate la domiciliu in Bucuresti.
Copyright @ 2014 curat pe loc.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap