Servicii decarbonizare motoare

Decarbonizarea motorului - ce este si cum trebuie facuta


Pe masura ce se aduna tot mai multi kilometri in bord, sesizezi faptul ca, pe acelasi traseu, in aceleasi conditii, masina ta consuma mai mult, iar puterea motorului parca nu mai este aceeasi. Nu sunt doar niste pareri. Aceste simptome sunt reale, mai ales daca folosesti un combustibil de slaba calitate sau conduci foarte mult timp in oras.

Carbonizarea interioara a motorului este un fenomen ce apare la orice tip de motor cu combustibil fosil, fie ca este pe benzina, motorina sau GPL. Chiar si motoarele hibride sunt afectate de depunerile de carbon, Pe capul cilindrilor, in jurul valvelor de evacuare sau pe galeria de admisie si evacuare, se depoziteaza particule de carbon, asemenea unei funingine, care reduc eficienta motorului. Efectele sunt din cele mai diverse, de la un consum mai mare de combustibil la o acceleratie mai greoaie si la o poluare mai mare produsa de masina ta.

decarbonizare motor

Solutia? Decabonizarea motorului. Probabil ca ti s-a propus deja in service un astfel de serviciu sau ai auzit de o astfel de procedura.

Decarbonizarea motorului se poate face mecanic, prin desfacerea si curatarea motorului sau chimic, prin folosirea unor substante chimice. Decarbonizarea chimica a motorului este mai simpla, mai rapida si mai ieftin de realizat. Atentie insa, apeleaza pentru aceasta procedura la un service specializat.

Decarbonizarea chimica a motorului presupune introducerea unor compusi chimici prin admisia motorului. Acestia reusesc sa desprinda depunerile de carbon care se elimina apoi prin evacuarea masinii. Procesul de decarbonizare dureaza aproximativ o ora.

In general, decarbonizarea motorului ar trebui sa se faca la fiecare 50,000 de km, insa acest lucru depinde de la masina la masina, in functie de tipul de combustibil folosit sau stilul de mers. Primele semne ca poate fi nevoie de asa ceva le poti vedea pe teava de esapament, atunci cand depunerile incep sa devina consistente.

Daca simti deja ca masina ta consum aceva mai mult decat erai obisnuit sau “trage” ceva mai greu atunci cand accelerezi, adreseaza-te unui service specializat in decarbonizarea motorului si cere o parere sau o evaluare a motorului. Decarbonizarea motorului este un procedeu care poate sa iti redea” masina pe care ai condus-o prima data.

Pentru o curatare a motorului este mai bine sa apelati la o firma specializata in aceste servicii care sa dispuna de un echipament dedicat pentru decarbonizarea motorului.

Avantajele serviciului de decarbonizare:

scad emisiile de CO2

motorul devine mai silentios

scade consumul de combustibil

reduce noxele

creste durata de viata a motorului

masina "trage" mai bine

Pret serviciu decarbonizare motor - 150 lei


Articole pentru decarbonizare motoare

curatare decarbonizare motor, metode decarbonizare motor, decarbonizare motor - ce este si cum trebuie facuta

 
Alege servicii profesionale de decarbonizare motor la domiciliu la cel mai avantajos pret.
 
Servicii :
|
|
|
|
|
 
|
|
|
|
Curatare canapele - curatare saltele - curatare tapiterie auto - decarbonizare motoare - dezinsectie Bucuresti. Servicii prestate la domiciliu in Bucuresti.
Copyright @ 2014 curat pe loc.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap