Servicii curatare tapiterie auto

Despre curatarea tapiteriei auto la domiciliu


Cu toții ne dorim să avem mașini impecabile atât la exterior, cât și în interior. Dar pentru că suntem tot timpul în mișcare este dificil să menținem curățenia din autoturism pentru mult timp. Se întâmplă des ca, din cauza ritmului alert, să deteriorăm părți ale interiorului mașinii.

Cea mai expusă componentă este tapițeria auto. De la petele de cafea și până la cele produse de copii sau animale de companie, toate pot fi niște provocări. Uneori, nici măcar husele auto nu sunt suficiente pentru a proteja banchetele de murdărie.

Pentru a curăța singur astfel de pete dificile este posibil să pierdeți foarte mult timp, de cele mai multe ori fără niciun rezultat.

cum se curata tapiteria auto

Serviciile de curățare tapițerie auto oferă interiorului mașinii dumneavoastră o nouă imagine. Banchetele vor fi impecabile, petele vor dispărea definitiv, iar interiorul va căpăta un miros proaspăt, persistent timp îndelungat. Este important să aveți confort mai ales în propriul autoturism pentru a vă bucura în permanență de călătoriile parcurse cu mașina.

Tratamentele la care va fi supusă tapițeria sunt alese în funcție de tipul petelor, dacă acestea există, detergenții utilizați de echipa de curățat tapițerii fiind unii profesioanli, industriali. Totodată, aparatura folosită este una special concepută pentru a nu deteriora fibrele și a nu decolora banchetele mașinii dumneavoastră.

În ceea ce privește uscarea, aceasta este rapidă.

Trebuie să știți că este benefic să curățați periodic interiorul mașinii prin aspirare și îndepărtarea prafului, însă de câteva ori pe an este necesară curățarea în profunzime a tapițeriei autoturismului deoarece el este un mediu prielnic pentru dăunători.

La fiecare urcare în mașină aducem cu noi bacterii, acarieni și alți factori dăunători din  mediul exterior. De asemenea, animalele de companie pot aduce în mașină, pe lângă murdărie, microbi și bacterii care vă pot dăuna.

De aceea, pentru confort și siguranță, alegeți serviciile de curățare tapițerie care vă garantează eficiență și calitate la cele mai înalte standarde.


Articole legate de curatare tapiterie auto

despre curatarea tapiteriei auto, curatare tapiterie auto din piele, curatare tapiterie auto din material textil, detailing auto

Alege servicii profesionale de curatat saltele si curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.
Servicii :
|
|
|
|
|
 
|
|
|
|
|
Curatare canapele - curatare saltele - curatare tapiterie auto - decarbonizare motoare - dezinsectie Bucuresti. Servicii prestate la domiciliu in Bucuresti.
Copyright @ 2014 curat pe loc.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap