Servicii de curatare canapele la domiciliu

Deszapezire in Bucuresti la pret minim


Cu toții știm că perioada dintre sfârșitul toamnei și începutul iernii aduce cu ea, de cele mai multe ori, ninsori și chiar viscol. Deși nu întotdeauna iarna este una timpurie, trebuie să fim pregătiți să o întâmpinăm astfel încât să nu ne provoace probleme sau disconfort.

deszapezire

Astfel, unul dintre primele cuvinte care ne vin în minte atunci când ne gândim la iarnă și, implicit, la zăpadă este deszăpezirea.

Bineînțeles, serviciul de deszăpezire este unul destinat persoanelor ce locuiesc la curte sau celor ce dețin magazine la parterul blocurilor. Legea îi obligă pe proprietarii magazinelor să deszăpezească zona din fața magazinului, iar pe cei ce locuiesc la curte îi obligă să curețe zăpada de pe trotuarul din fața casei.

Procesul de deszăpezire este unul simplu, de scurtă durată, dacă apelezi la profesioniști. Astfel, zăpada va fi îndepărtată cu o freza profesionala de curățat zăpada, deci nu vei fi nevoit să o cureți cu lopata, proces ce poate ocupa mult timp și implică și efort fizic.

Este mult mai comod să apelezi la servicii de deszăpezire ce implică utilizarea unei freze de curățare a zăpezii, decât să petreci timpul în frig, depunând mult efort și riscând să te accidentezi. Aceste servicii nu sunt deloc costisitoare și, în același timp, te ajută să economisești foarte mult timp, dar și să respecți prevederile legale pentru a nu risca amenzi sau conflicte cu autoritățile.

Deși uneori poate deveni deranjant faptul că trebuie să îndeplinești aceste sarcini, deszăpezirea este extrem de importantă deoarece zăpada poate provoca multe neplăceri.

Serviciul de curatare a curții sau trotuarului se realizează cu freza de deszăpezire, un utilaj ce funcționează rapid și eficient ce implică prețuri reduse, dar și rezultate optime.

Așadar, curtea sau porțiunile din fața proprietăților pe care le deții vor arăta exemplar și vor oferi mai multă siguranță și confort atât celor care le parcurg, cât și ție, proprietarului!

Pret deszapezire

- 4 lei/mp pentru curti

- 50 lei loc de parcare

Alege servicii profesionale de curatat saltele si curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.
 
Servicii :
|
|
|
|
|
 
|
|
|
|
|
Curatare canapele - curatare saltele - curatare tapiterie auto - decarbonizare motoare - dezinsectie Bucuresti. Servicii prestate la domiciliu in Bucuresti.
Copyright @ 2014 curat pe loc.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap