Servicii dezinsectie in Bucuresti

Dezinsectie in Bucuresti si Ilfov - eliminare gandaci furnici plosnite tantari capuse


Prestam servicii de dezinsectie in Bucuresti atat pentru interior cat si pentru exterior in orice locatie, dar ne putem deplasa si in Ilfov.

dezinsectie Bucuresti

Eliminam cu succes gandaci, furnici, plosnite, tantari, capuse, acarieni si alte insecte din locuinta ta prin dezinsectie folosind substante nedaunatoare pentru tine si familia ta.

Gandacii si plosnitele de bucatarie fac parte din categoria insectelor care se inmultesc foarte rapid. Prin dezinsectie te putem ajuta sa scapi definitiv de acesti musafiri nepoftiti.

Serviciile de dezinsectie te scapa definitiv de gandaci, furnici si termite rapid, usor si comod.

Dezinsectia la interiorul locatiei se face cu echipamente profesionale si solutii ecologice, folosind o tehnologie pe baza de ceata rece, aceasta fiind inofensiva pentru oameni dar devastatoare pentru insecte.

Pentru exterior, curti si gradini, folosim echipamente de tip atomizor, ce pulverizeaza cu putere solutia exterminatoare de insecte, pe o raza mare de actiune.

Apeleaza cu incredere la profesionisti cu experienta. Suntem autorizati sa prestam servicii de dezinsectie la interior si exterior.


Pret dezinsectie bucuresti:

Sunati pentru mai multe informatii


Insecte vizate pentru dezinsectie


Alte articole despre dezinsectie Bucuresti

Cum scapi eficient de furnici si alte insecte din casa

Furnicile sunt considerate cele mai harnice fiinte de pe pamant, insa atunci cand ajung la tine in bucatarie si isi fac de lucru in debaraua de mancare, nu mai sunt deloc placute, ba dimpotriva. Daca ai cautat deja pe Internet "cum sa scapi de furnicile din casa", ai gasit, probabil o gramada de sfaturi. Unele pot functiona, dar pentru o perioada scurta de timp. Cele mai sigure metode sunt insecticidele. Insa...

vezi articolul

Dezinsectie preventiva

Chiar daca sunt mici, insectele sunt extrem de periculoase, iar sursele de infestare sunt nenumarate. Fie ca vorbim de gandaci de bucatarie, furnici, cari de lemn, capuse sau purici aduse de animalele de casa, pericolul exista, iar curatenia nu este, de multe ori, solutia finala. Insectele pot depune oua in cele mai ascunse locuri pe care substantele de curatenie folosite in mod uzual nu le pot atinge sau nu ...

vezi articolul


 

Alege servicii profesionale de dezinsectie la domiciliu la cel mai avantajos pret.
Servicii :
|
|
|
|
|
 
|
|
|
|
|
Curatare canapele - curatare saltele - curatare tapiterie auto - decarbonizare motoare - dezinsectie Bucuresti. Servicii prestate la domiciliu in Bucuresti.
Copyright @ 2014 curat pe loc.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap