Servicii dezinsectie in Bucuresti

Cea mai sigura metoda de a scapa de gandacii de bucatarie


Ultimul lucru pe care vrei sa il vezi atunci cand faci dus este un gandac mare si negru care iese de pe canalizare si se indreapta catre dormitor sau sufragerie. Gandacii sunt deopotriva dezgustatori si periculosi pentru sanatatea casei tale. Pot ajunge in debara, bufet sau camara si pot aduce cu ei o gramada de microbi.

Cum poti scapa de gandaci?

Curatenia ar fi primul raspuns, dar gandacii pot veni de la vecinii din bloc, de la ghena din apropiere sau dintr-un beci nesalubrizat. Faptul ca tu faci permanent curatenie in casa nu inseamna ca scapi de acesti musafiri nedoriti. Capcanele de gandaci, aparate cu ultrasunete sau alte trucuri si solutii inedite? Poate au un efect pe termen scurt, insa dupa cateva zile sau saptamani, gandacii sau furnicile se vor intoarce.

Singura solutie cu adevarat sigura pentru a elimina gandacii este dezinsectia preventiva. Cu ajutorul unei firme specializate in servicii de dezinsectie, poti scapa definitiv de gandaci sau alte insecte extrem de deranjante.

Dezinsectia realizata in mod profesionist presupune folosirea unor substante chimice care neutralizeaza gandacii, dar si ouale de gandaci.

Poti dezinsecta singur casa atunci cand ai o invazie de gandaci?

cum scapi de gandacii de bucatarie

Da, insa nu intr-un mod eficient. O firma specializata in dezinsectie are in dotare, pe langa substantele de dezinstectie si o gramada de echipamente de raspandire a acestora astfel incat sa fie acoperite cele mai ascunse unghere, exact locul in care gandacii se ascund si isi depun ouale. In plus, exista o serie intreaga de substante eficiente care nu sunt accesibile publicului larg. Asa numitele insecticide de gradul III sau IV pot fi achizitionate si folosite doar de firme specializate.

Utilizarea substantelor care elimina gandacii de o persoana neinstruita poate duce la accidente grave.

Asadar, daca ai probleme cu gandacii sau alte insecte la tine acasa, apeleaza la firma noastra. Intreg procesul va dura mai putin si va fi, cu siguranta, mult mai eficient.

Aveti nevoie de servicii de dezinsectie in Bucuresti sau zonele limitrofe? Contactati-ne!


Pret dezinsectie gandaci de bucatarie:

Sunati pentru mai multe informatii


Alege servicii profesionale de dezinsectie la domiciliu la cel mai avantajos pret.
Servicii :
|
|
|
|
|
 
|
|
|
|
|
Curatare canapele - curatare saltele - curatare tapiterie auto - decarbonizare motoare - dezinsectie Bucuresti. Servicii prestate la domiciliu in Bucuresti.
Copyright @ 2014 curat pe loc.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap