Servicii dezinsectie in Bucuresti

Dezinsectie preventiva - o metoda de a scapa de probleme inainte ca acestea sa apara


Chiar daca sunt mici, insectele sunt extrem de periculoase, iar sursele de infestare sunt nenumarate. Fie ca vorbim de gandaci de bucatarie, furnici, cari de lemn, capuse sau purici aduse de animalele de casa, pericolul exista, iar curatenia nu este, de multe ori, solutia finala. Insectele pot depune oua in cele mai ascunse locuri pe care substantele de curatenie folosite in mod uzual nu le pot atinge sau nu au puterea sa le extermine.

Pentru a preintampina astfel de probleme, periodic, orice locuinta ar trebui sa apeleze la serviciile unei firme de dezinsectie pentru tratamente de prevenire. Acest lucru este aproape obligatoriu daca locuiesti la casa sau daca vecinii tai se plang ca au astfel de situatii. Mai mult, pentru firmele – si in special pentru cele care lucreaza in domeniul alimentar – existe norme legale care impun dezinsectii preventive.

Ce inseamna dezinsectia preventiva?

Dezinsectia preventiva presupune luarea masurilor necesare si aplicarea de tratamente specifice pentru a crea conditii nefavorabile instalarii si inmultirii coloniilor de insecte, gandaci de bucatarie, acarieni sau plosnite. O firma specializata in dezinsectie poate evalua riscurile existente si poate propune tratamentele necesare precum si frecventa cu care trebuie acestea aplicate pentru a reduce sau chiar elimina riscul de contaminare.

dezinsectie preventiva

Dezinsectia se poate face prin pulverizarea de solutii lichide sau aplicarea unor solutii sub forma de gel. Aceste substante de dezinsectie sunt, in cea mai mare parte, restrictionate de la comercializarea pe piata libera, fiind accesibile doar firmelor cu autorizatie de utilizare. Folosirea unor substante comune, din comert poate avea un efect limitat.

Dezinsectia preventiva este o practica de multe ori ignorata apelandu-se la o firma de specialitate dupa infestare. Uneori, acest lucru poate avea consecinte extrem de neplacute, fie prin crearea unui focar de infectie, fie prin deteriorarea unor bunuri de valoare.

Daca nu stiti cand si cum trebuie realizata dezinsectia preventiva pentru locatia dumneavoastra, apelati la o firma de dezinsectie specializata. Cu siguranta veti primi sfaturi utile pentru sanatatea dumneavoastra, a locuintei sau clientilor dumneavoastra.


Pret dezinsectie:

Sunati pentru mai multe informatii


Alege servicii profesionale de dezinsectie la domiciliu la cel mai avantajos pret.
Servicii :
|
|
|
|
|
 
|
|
|
|
|
Curatare canapele - curatare saltele - curatare tapiterie auto - decarbonizare motoare - dezinsectie Bucuresti. Servicii prestate la domiciliu in Bucuresti.
Copyright @ 2014 curat pe loc.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap