Servicii curatare saltele

Cum sa faci o igienizare corecta a saltelei


O saltea buna este necesara in orice dormitor, deoarece este obiectul care ne garaneaza un somn bun si odihnitor. Ziua incepe altfel cand te trezesti bine odihnit, nu-i asa? Iata de ce este necesar sa acordam atentiei ingrijirii saltelei, mai ales daca o avem de mai mult timp. Spalarea si schimbarea asternutului in care dormim nu este suficienta, de aceea se recomanda curatarea saltelei de doua ori pe an, pentru indepartarea in profunzime a prafului, bacteriilor, mirosului si imbacselii.

Exista firme care, printre alte servicii, ofera si servicii de curatare profesionala a saltelelor. Curatarea saltelei prin injectie extractie si igienizarea saltelei cu aburi la 150 grade celsius sunt cateva dintre procesele oferite de aceste firme de curatare.


Pret igienizare saltea 49 lei 29 lei (orice saltea). Alege pachetul DELUXE ce contine spalare saltea prin injectie extractie impreuna cu pachetul de igienizare saltea la pret redus 179 lei159 lei


Dar daca nu doriti sa apelati la un astfel de serviciu, este bine sa stiti cateva din cele mai eficiente metode de igienizare a saltelelor.

In primul rand, salteaua trebuie scoasa la aer si amplasata intr-un spatiu liber, departe de pereti, mobilier, decoratiuni etc., cel mai bine in bataia razelor soarelui si in asa fel incat sa o poti curata pe ambele parti.

Folosind peria pentru textile de la aspirator, curata cu minutiozitate fiecare particica a saltelei de pat. Daca ai un aspirator prevazut cu o perie speciala pentru curatarea saltelei, este indicat sa o folosesti pe aceea, pentru rezultate optime la indepartarea prafului.

Curata salteaua cu solutii speciale pentru curatarea saltelelor. De la supermarketuri sau de la magazinele specializate poti procura aceste solutii facute pentru suprafetele care intra in contact cu pielea, protejand astfel si cea mai delicata piele de alergii si iritatii. Daca salteaua are pete, folositi produsele de curatare enzimatice, eficiente in dizolvarea structurii chimice a petei, ceea ce ajuta foarte mult in cazul petelor dificile sau persistente. Petele de pe saltele mai pot iesi folosind apa oxigenata, detergent de vase sau un detergent bland care contine in compozitie citrice. Lasa aceste substante sa patrunda pata pentru aproximativ 5 minute, dupa care sterge cu un prosop curat si foarte absorbant. Repeta operatiunea daca este cazul.

Metoda cea mai eficienta pentru igienizarea saltelei este utilizarea unui aparat profesional cu aburi la o temperatura ridicata. In acest sens apelati o firma specializata in astfel de servicii.

Pentru sanatatea noastra, este asadar necesar sa igienizam si sa curatam salteaua ori de cate ori este nevoie, pentru a preintampina astfel problemele respiratorii.

Alege servicii profesionale de curatat saltele si curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.
 
Servicii :
|
|
|
|
|
 
|
|
|
|
|
Curatare canapele - curatare saltele - curatare tapiterie auto - decarbonizare motoare - dezinsectie Bucuresti. Servicii prestate la domiciliu in Bucuresti.
Copyright @ 2014 curat pe loc.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap