Acarienii din saltele si canapele

Cum sa scapi de acarieni - serviciu pentru canapele si saltele


În general, atunci când vorbim despre curățenie, ne gândim la obiectele de mobilier existente în orice locuință. Din păcate, deși mulți dintre noi ne îngrijim de aspectul casei în care locuim, nu realizăm de multe ori că, periodic, curățenia trebuie realizată în profunzime.

Astfel, dacă la anumite intervale de timp igienizăm canapelele, fotoliile și covoarele, trebuie să știm că cei mai mulți acarieni se află, de fapt, în țesăturile pernelor și ale saltelelor paturilor în care ne odihnim.

Deși pare dificil de curățat, o saltea poate fi întreținută cu ușurință dacă ne informăm corespunzător. Așadar, pentru a ne asigura că dormim într-un mediu curat, fără bacterii, praf sau acarieni, nu trebuie să schimbăm des salteaua pe care dormim, ci doar să îndepărtăm acești factori dăunători de la suprafața și din profunzimea sa.

Un nou procedeu inovator, care a depășit tehnologia de injecție-extracție, este aspiratorul cu perie rotativă, special creat pentru curățarea saltelelor. Aesta este folosit de către profesioniști, durata procesului de curățare fiind de 40 de minute - salteaua se curăță pe ambele părți, fiecărei părți alocându-i-se 20 de minute.

Aspiratorul este prevăzut cu o funcție specială care provoacă vibrații, efectul constând în bătătorirea saltelei, procedeu asemănător cu cel al scuturării covoarelor, astfel toti acarienii din saltea sau canapea sunt eliminati.


Pret eliminare acarieni

- 49 lei (orice saltea sau canapea)

Alege serviciul eliminare acarieni impreuna cu curatarea saltelei si beneficiezi de pret redus 49 29 lei


eliminiare acarieni

Aparatul deține, de asemenea, un recipient de colectare a impurităților aspirate ce are o sticla prin care clientul poate vedea ce a fost extras din profunzimea saltelei.

Pentru a beneficia de un astfel de serviciu nu trebuie nici măcar să vă deplasați. Echipa va veni la dumneavoastră acasă, iar în mai puțin de o oră impuritățile, bacteriile, praful și acarienii vor fi eliminati din salteaua dumneavoastră.

Trebuie să aveți în vedere faptul că acest aspirator cu vibrații nu îndepărtează și petele existente pe saltea, el fiind creat exclusiv pentru igienizarea în profunzime, prin eliminarea particulelor dăunătoare. De asemenea, raportul calitate-preț pentru eliminarea acarienilor este unul ideal, costurile pe care le implică acest procedeu fiind unele accesibile oricărui tip de client.

Alegeți să trăiți într-un mediu prielnic economisind timp și bani! Acordați încredere profesioniștilor care vă vor asigura un mediu curat în care să vă odihniți!


Articole legate de acarieni

cum sa scapi de acarieni, acarienii din saltea

Alege servicii profesionale de curatat saltele si curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.
Servicii :
|
|
|
|
|
 
|
|
|
|
|
Curatare canapele - curatare saltele - curatare tapiterie auto - decarbonizare motoare - dezinsectie Bucuresti. Servicii prestate la domiciliu in Bucuresti.
Copyright @ 2014 curat pe loc.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap