Servicii curatare mocheta

Metode de curatare mocheta


Cu siguranță v-ați confruntat de multe ori cu apariția unor pete pe mocheta dumneavoastră. Deși există o multitudine de trucuri casnice pe care majoritatea gospodinelor le cunosc pentru curatarea mochetei, acestea nu garantează întotdeauna rezultate eficiente.

Este recomandat ca atunci când folosiți produse sau trucuri pentru curatarea mochetei să aveți în vedere faptul că acest proces trebuie adaptat în funcție de complexitatea petei cu care aveți de-a face. De aceea, este important ca, înainte de a începe, să testați produsul sau amestecul care urmează a fi folosit pe o suprafață mai puțin vizibilă a mochetei, pentru a nu risca să o distrugeți.

Este normal ca atunci când constatăm apariția unei pete să acționăm cât mai rapid pentru îndepărtarea acesteia, însă nu întotdeauna bunele noastre intenții vor avea efecte benefice.

Astfel, există noi tehnologii de curățare si spalare care vă vor simplifica viața și vă vor ajuta să economisiți numeroase resurse.

Una dintre aceste metode implică folosirea unui aspirator cu disc, ce urmează mai mulți pași. Astfel, se injectează șamponul în țesătura mochetei, iar mai apoi, cu ajutorul discului, este formată spuma care va curăța mocheta în profunzime. După ce curățarea a fost realizată, șamponul este extras prin intermediul aspiratorului, fapt care conduce la o uscare rapidă a țesăturilor, deci previne apariția umezelii sau a mucegaiului.

Metoda cu injecție-extracție este una asemnănătoare: cu ajutorul unui aspirator profesional, jetul de apă și detergent lichid industrial este pulverizat în țesătură, fiind concomitent extras, în acest mod mocheta căpătând un aspect impecabil.

Prin utilizarea acestor metode, mochetele vor căpăta culori vii, vor fi reîmprospătate, iar aerul din încăpere va fi unul propice, fără bacterii sau acarieni, factori ce vă pot pune sănătatea în pericol.

Atunci când trăim într-un mediu curat, igienic, căpătăm energie și suntem plini de vitalite. Din acest motiv este important să punem preț pe sănătate, deci pe curățenia din casele noastre, acestea fiind medii în care ne petrecem majoritatea timpului și care ne pot influența pe termen lung, din numeroase puncte de vedere.

Eficiența metodelor casnice de curățat mochetă nu poate fi comparată cu cea a metodelor utilizate de profesioniști. De aceea, alegeți să colaborați cu cei mai pricepuți oameni în domeniu pentru a vă asigura sănătatea și curățenia.

Articole pentru curatare mocheta

alegeti sa traiti sanatos - curatarea mochetelor, mocheta curata fara efort, cum sa mentii curata si ingrijita mocheta, curatarea eficienta e mochetei, metode de curatare a mochetei, pete des intalnite de pe mocheta, modalitati de curatare a covoarelor si mochetelor, cele mai eficiente metode de curatare a mochetei, metode rapide pentru a curata mocheta, ce trebuie sa stii inainte de a cureta mocheta, ce trebuie sa eviti atunci cand cureti o mocheta

Alege servicii profesionale de curatat saltele si curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.
 
Servicii :
|
|
|
|
|
 
|
|
|
|
|
Curatare canapele - curatare saltele - curatare tapiterie auto - decarbonizare motoare - dezinsectie Bucuresti. Servicii prestate la domiciliu in Bucuresti.
Copyright @ 2014 curat pe loc.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap