Servicii de curatare saltele si canapele

Cele mai bune metode de curatare a saltelelor


Chiar daca protejam saltelele cu cearsafuri de pat, se pot intampla accidente: putem varsa sucuri sau bauturi colorate oricand… sau animalutul nostru ne poate face o surpriza neplacuta. In cazul acesta, cum curatam saltelele ? Iata cateva sfaturi foarte bune:

metode curatare saltele

Incearca o solutie speciala pentru curatarea saltelelor. Aceste solutii sunt facute pentru suprafetele care intra in contact cu pielea, protejand astfel si cea mai delicata piele de alergii si iritatii. Se gasesc la supermarketuri sau la magazinele specializate.

Foloseste produse de curatare enzimatice. Acest tip special de agent de curatare este eficient in dizolvarea structurii chimice a petei, ceea ce ajuta foarte mult in cazul petelor dificile sau persistente.

Petele se pot curata si cu un detergent bland sau cu un agent de curatare care are citrice in compozitia sa. Regula utilizarii acestor substante este sa le lasi sa patrunda pata pentru aproximativ 5 minute, dupa care se vor sterge cu un prosop curat si foarte absorbant. Se repeta operatiunea daca este cazul.

Foloseste peroxid de hidrogen pentru saltelele albe. Aplica-l peste petele de care vrei sa scapi si priveste magia… peroxidul de hidrogen este o substanta eficienta, insa ar putea sa nu indeparteze chiar toata pata. Cu siguranta o va face insa mai putin vizibila si persistenta.

Daca pata este recenta, ai putea sa incerci sa aplici apa foarte rece peste. Apoi poti utiliza apa cu sare pe care o poti pune intr-un spray ca sa pulverizezi peste pata. Daca pata este destul de noua, ar putea sa fie o solutie eficienta pentru indepartarea ei completa, fara a folosi produse de curatare mai puternice. Spray-ul de care ai nevoie se gaseste usor, este de regula folosit pentru udatul plantelor.

Aplica detergent dupa urmatoarea formula: dizolva o lingura de detergent lichid pentru vase cu 2 linguri de apa rece. Aplica solutia cu un prosop curat si apoi sterge bland zona patata cu o periuta de dinti. Continua acest process pana cand detergentul s-a eliminat complet din saltea, la fel ca si pata.

Iar pentru a diminua efectul unui lichid varsat pe pat si implicit pe saltea, foloseste si o protectie de saltea sub cearsaf.

Citeste cum poti sa pastrezi salteaua curata

Alege servicii profesionale de curatat saltele si curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.
 
Servicii :
|
|
|
|
|
 
|
|
|
|
|
Curatare canapele - curatare saltele - curatare tapiterie auto - decarbonizare motoare - dezinsectie Bucuresti. Servicii prestate la domiciliu in Bucuresti.
Copyright @ 2014 curat pe loc.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap