Servicii curatare mocheta

Metode rapide pentru a curata mocheta


Se intampla uneori ca mochetele sa se murdareasca din diferite motive si atunci tot ce ne dorim este sa scoatem petele cat de repede posibil. Bineinteles ca putem recurge la solutii concentrate din comert, dar nu intotdeauna le avem la indemana. In plus, este recomandat sa utilizam metode naturale, ecologice care sa nu ne afecteze sanatatea in niciun fel. Iata cateva dintre ele:

  1. Otetul. Acesta este excelent cand vine vorba de indepartarea petelor. Pentru pete mai putin dificile, este de ajuns sa folositi un amestec de 2 lingurite de sare si o jumatate de ceasca de otet. Dupa ce frecati pata cu aceasta solutie, lasati zona sa se usuce, apoi aspirati. Pentru pete de fructe si legume este necesar un amestec din otet, putin detergent de rufe si apa.
  2. Berea. Petele de pe mocheta pot fi indepartate rapidturnand putina bere pete pata si frecand zona cu un prosop curat. In functie de dificultatea petei operatiunea se va repeta pana la disparitia completa a acesteia.
  3. Crema de ras. Aceasta se dovedeste grozava in cazul multor tipuri de pete, cum ar fi cele de fructe sau cele de grasime. Tot ce trebuie sa faceti este sa actionati asupra petei mai intai cu un burete umed, apoi sa puneti crema de ras peste pata si, dupa cateva momente, sa o indepartati cu un burete uscat.
  4. Bicarbonatul de sodiu. Este minunat pentru indepartarea mirosurilor neplacute. Presarati bicarbonat peste zona pe care doriti sa o curatati, lasati sa actioneze, iar apoi aspirati.
  5. Sarea. Petele dificile de vin rosu sau ketchup pot fi lesne indepartate folosind sare. Actionati intai cu un burete umed pentru a dilua putin pata, insa nu grija sa nu o intindeti prea tare. Apoi puneti sare peste pata si lasati sa actioneze in jur de 10 minute, dupa care aspirati. Repetati operatiunea pana la disparitia completa a petei.
Ce alte metode eficiente de curatare a mochetei mai cunoasteti?

Articole pentru curatare mocheta

alegeti sa traiti sanatos - curatarea mochetelor, mocheta curata fara efort, cum sa mentii curata si ingrijita mocheta, curatarea eficienta e mochetei, metode de curatare a mochetei, pete des intalnite de pe mocheta, modalitati de curatare a covoarelor si mochetelor, cele mai eficiente metode de curatare a mochetei, metode rapide pentru a curata mocheta, ce trebuie sa stii inainte de a cureta mocheta, ce trebuie sa eviti atunci cand cureti o mocheta

Alege servicii profesionale de curatat saltele si curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.
 
Servicii :
|
|
|
|
|
 
|
|
|
|
|
Curatare canapele - curatare saltele - curatare tapiterie auto - decarbonizare motoare - dezinsectie Bucuresti. Servicii prestate la domiciliu in Bucuresti.
Copyright @ 2014 curat pe loc.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap