Servicii curatare mocheta

Pete des intalnite pe mocheta


Mocheta este unul din elementele de uz casnic expus permanent la apariția murdăriei, a prafului și a petelor greu de curatat.

Iată care sunt cele mai dificile pete ce se pot strecura pe neașteptate pe mocheta dumneavoastră:

  • Petele de cafea - Petele de cafea sunt unele dintre cele mai dificile, de aceea trebuie acționat cu mare atenție. Soluția esențială pentru curățat mocheta atunci când vă confruntați cu o pată de cafea este zeama de lămâie amestecată cu puțină apă călduță. Amestecul va fi turnat pe suprafața pătată a mochetei, iar după curățare pata ar trebui să dispară.
  • Petele de ceai - Petele de ceai pot dispărea de pe mocheta dumneavoastră cu ajutorul bicarbonatului de sodiu. Acesta trebuie aplicat direct pe pată, apoi mocheta trebuie clătită cu puțină apă rece, iar pata va dispărea.
  • Petele de muștar - Petele de muștar de pe mochetă se pot curăța în mod eficient cu ajutorul apei minerale. Dacă această soluție nu dă rezultate, puteți amesteca detergent de vase cu apă caldă și să curățați zona afectată.
  • Petele de ketchup - Petele de ketchup sunt unele care vă pot da bătăi de cap, dar și ele pot fi îndepărtate. Un amestec format din amoniac și apă caldă poate fi soluția ideală pentru a îndepărta astfel de pete.

Totodată, putem discuta și de posibilitatea apariției unor pete de cerneală pe mocheta din biroul dumneavoastră. Oboseala, neatenția sau graba pot face ca cerneala să ajungă chiar în cel mai vizibil loc al mochetei din birou. Deși mocheta poate părea compromisă, nu trebuie să vă îngrijorați, deoarece există soluții de curățare.

Pe lângă soluțiile comercializate pe piață, special concepute pentru curățarea mochetei, există numeroase trucuri de îndepărtare a petelor de cerneală de pe mochetă. Unul dintre ele implică folosirea spirtului. Pe măsură ce pata este curățată cu o cârpă îmbibată în spirt, cerneala ar trebui să se transfere de pe mochetă pe cârpă, și astfel să dispară. În același timp, un alt truc implică utilizarea detergentului lichid de vase. Astfel, curățați bine zona, iar apoi clătiți și lăsați să se usuce.

Deși există asemenea soluții, ele nu sunt întotdeauna eficiente. De aceea, pentru a avea rezultate de lungă durată, vă sfatuim să apelați la o echipa specializata. Cele mai indicate metode de curățare a mochetei constau într-o tehnologie inovatoare, ce implică utilizarea buffer-ului sau a metodei de injecție-extracție. În acest mod, un jet de detergent lichid industrial și apă este pulverizat în profunzime, iar mai apoi este extras puternic prin intermediul aspiratorului profesional.

Așadar, pentru a economisi timp și energie, puteți apela cu încredere la echipa noastră care vă asigură o curățare profesională într-un interval redus de timp, chiar la dumneavoastră acasă!


Articole pentru curatare mocheta

alegeti sa traiti sanatos - curatarea mochetelor, mocheta curata fara efort, cum sa mentii curata si ingrijita mocheta, curatarea eficienta e mochetei, metode de curatare a mochetei, pete des intalnite de pe mocheta, modalitati de curatare a covoarelor si mochetelor, cele mai eficiente metode de curatare a mochetei, metode rapide pentru a curata mocheta, ce trebuie sa stii inainte de a cureta mocheta, ce trebuie sa eviti atunci cand cureti o mocheta

Alege servicii profesionale de curatat saltele si curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.
 
Servicii :
|
|
|
|
|
 
|
|
|
|
|
Curatare canapele - curatare saltele - curatare tapiterie auto - decarbonizare motoare - dezinsectie Bucuresti. Servicii prestate la domiciliu in Bucuresti.
Copyright @ 2014 curat pe loc.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap