Reconditionari cazi baie

Reconditionari cazi baie la domiciliu


Cada de baie este unul dintre elementele esențiale care trebuie să existe în orice locuință, în principal datorită nevoii de igienă și, de ce nu, de relaxare. Fiind folosită zilnic, ea se uzează pe zi ce trece și colectează, totodată, microbi și bacterii.

De aceea, cada de baie trebuie întreținută corespunzător și recondiționată periodic. Serviciul de recondiționare a căzii de baie este unul devenit cunoscut și extrem de căutat în ultima perioadă, datorită rapidității cu care este desfășurat procesul, dar și datorită condițiilor de siguranță și igienă pe care le implică.

Aplicarea la cald a straturilor de email face ca aceasta să capete strălucire, iar culoarea proaspăt aplicată conferă impresia de noutate și curățenie.

În urma unui simplu apel telefonic, echipa de profesiniști se va deplasa chiar la dumneavoastră acasă, iar în doar câteva ore vor realiza toate etapele recondiționării unei căzi de baie, folosind doar produse profesionale și aparatură de ultimă generație care garantează cele mai bune rezultate.

Pe măsură ce vor trece orele de la încheierea emailării, veți observa cum aspectul căzii se îmbunătățește, după uscare aceasta fiind ca nouă. Veți putea folosi cada de baie în același mod în care o făceați și înaintea recondiționării, fără să vă confruntați cu vreun disconfort.

Puteți apela la acest serviciu chiar dacă aveți o cadă mai veche, din fontă. Dacă aceasta nu prezintă probleme majore, cum sunt fisurile profunde, ea va putea fi recondiționată, iar aspectul de vechi va fi îndepărtat. Astfel, vă veți simți ca într-o nouă locuință în doar câteva ore!

Este important de știut că produsele folosite în derularea acestor procese nu sunt nocive, deci nu vă va fi pusă în pericol starea de sănătate după uscarea completă.

De asemenea, nu este indicat să încercați recondiționarea căzii pe cont propriu, deoarece riscați să vă accidentați sau chiar să distrugeți cada de baie din cauza utilizarii unor produse și instrumente necorespunzătoare


Pret emailare cazi:

- intre 300 lei - 500 lei


Articole legate de recontionari cazi

reconditionarea profesionala a cazii de baie, emailare cazi baie, reconditionare cazi baie

Alege servicii profesionale de curatat saltele si curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.
Servicii :
|
|
|
|
|
 
|
|
|
|
|
Curatare canapele - curatare saltele - curatare tapiterie auto - decarbonizare motoare - dezinsectie Bucuresti. Servicii prestate la domiciliu in Bucuresti.
Copyright @ 2014 curat pe loc.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap