Servicii curatare covoare

Spalare covoare


Este indicat ca, periodic, să curățăm covoarele în profunzime. Dacă în general folosim aspiratorul pentru a-l curăța superficial, după un anumit timp covorul trebuie spălat pentru a nu risca să ne îmbolnăvim.

Fiind poziționate în zone circulate ale locuinței, covoarele aduc un plus de frumusețe încăperilor, însă pot reprezenta și un adevărat pericol pentru sănătatea noastră și, în special, a copiilor. În special copiii de vârste fragede își petrec timpul jucându-se sau alergând pe covor, acarienii și praful putând reprezenta un risc major pentru sănătatea acestora.

Atunci când ne gândim la procesul de curățare a covoarelor, realizăm că acesta implică destul de mult timp și, dacă alegem să apelăm la o curățătorie de covoare, și la sume substanțiale de bani.

În ultima perioadă este foarte apreciată ideea de curățătorie pentru covoare la domiciliul clientului. Aceasta înseamnă că o echipă de profesioniști se deplasează la dumneavoastră acasă pentru a vă curăța covoarele cu minim de efort.

spalare covoare

Aparatele profesionale pe care aceștia le utilizează curăță fibrele în profunzime, comparativ cu aspiratoarele clasice care îndepărtează doar reziduurile de pe suprafața covorului. Procesul este unul de scurtă durată, însă efectele sunt vizibile pe termen lung, casa dumneavoastră fiind reîmprospătată și curată.

Un covor curat semnifică atât igienă, cât și siguranța că noi și cei dragi nouă nu ne confruntăm cu pericolul de a intra în contact cu dăunători care să ne afecteze starea de sănătate.

Tratamentele aplicate covoarelor diferă în funcție de material, de starea în care se află acestea, curățarea profesională fiind recomandată în special proprietarilor de animale domestice care reprezintă și ele un factor de risc.


Pret spalare covoare

- 69 lei (covor pana in 6 mp)

- 149 lei (covor intre 6 mp si 15 mp)

Serviciu include batatorirea covorului prin vibratii si spalarea de tip injectie extractie.


Odată cu îndepărtarea petelor, prin procesul de spălare a covoarelor se împrospătează și aerul din locuință, mirosurile neplăcute fiind îndepărtate pentru mult timp.

În ceea ce privește costurile percepute de această curățătorie de covoare la domiciliu, trebuie să aflați că acestea sunt accesibile oricui. De asemenea, nu veți fi nevoit să depuneți niciun fel de efort, ci doar să vă bucurați de noul aspect al locuinței dumneavoastră!


Articole legate de curatare covoare

curatare covoare, curatatorie covoare, spalare covoare

Alege servicii profesionale de curatat saltele si curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.
Servicii :
|
|
|
|
|
 
|
|
|
|
Curatare canapele - curatare saltele - curatare tapiterie auto - decarbonizare motoare - dezinsectie Bucuresti. Servicii prestate la domiciliu in Bucuresti.
Copyright @ 2014 curat pe loc.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum

trimite mesaj pe whatsap